dim. 09 mai | Ingang parkje, buiten aan Regentschaps.

GRL PWR | ZAVEL > CENTRUM

Ondernemende vrouwen in Brussel
Jammer, deze wandeling is volzet! Niet getreurd, klik hieronder voor andere mogelijkheden:
GRL PWR | ZAVEL > CENTRUM

WANNEER

09 mai à 13:30 – 15:30 UTC+2
Ingang parkje, buiten aan Regentschaps., Kleine Zavel, 1000 Brussel, België

MEER INFO

GRL PWR gaat op zoek naar enkele ondernemende vrouwen in Brussel en vertellen het verhaal achter de vrouw en hun activiteit.  Ontdek de stad vanuit een ander oogpunt en ontdek hoe de dames het ervaren om hun eigen onderneming te managen, welke originele ideeën ze hebben en wat hen drijft.

Een verhaal over ondernemerschap, passie, leven brengen in de stad, overleven en altijd nieuwe oplossingen zoeken.  Waar mogelijk laten we de dames zelf aan het woord.  Een inspirerende wandeling, ook voor mannen!

Praktische informatie 

Duur: 2u00

Prijs: 25€ 

Talen: Nederlands

Start: Kleine Zavel - net aan de ingang van het parkje (tov de kerk), Regentschapslaan.

Einde: Omgeving kanaal.

Opgelet deze wandeling gaat pas door als er minimum 5 deelnemers hebben ingeschreven en voorlopig gaan we met maximum 10 personen (gids inclusief) op pad.  We bevestigen dit de woensdag voorzien. 

Schrijf je in op de wachtlijst indien de wandeling volzet is.  We verwittigen ook hier op woensdag wat kan en dan staat je vrij om aan te sluiten of niet.

CORONA-maatregelen

De gids heeft alle nodige ontsmettingsmiddelen mee om veilig op pad te gaan. We maken gebruik van een audio-versterksysteem zodat iedereen afstand kan houden en we toch duidelijk verstaanbaar zijn.

Iedereen is verplicht om een masker op te zetten (sowieso is dit overal verplicht in Brussel) en de nodige afstand te houden.

TICKETS
Prix
Qté
Total
 • Inschrijving per persoon
  €25
  €25
  0
  €0
 • Wachtlijst
  €0
  €0
  0
  €0
Total€0

Delen mag :-)